pasfoto Anne Uelderink

Ik ben Anne Uelderink, een ondernemende en ambitieuze textielprofessional met een grote passie voor duurzaamheid. Door het volgen van de opleiding ‘Fashion & Textile Technologies’ heb ik de laatste jaren veel kennis opgedaan over de impact van de kledingindustrie. Aanvullend heb ik de master Circulaire Economie afgerond. Met deze kennis neem ik mijn verantwoording binnen de kledingindustrie en informeer jullie over de bizarre wereld die achter een kledingstuk schuilgaat.

Pre-loved kledingstukken

Sommige kledingstukken zijn amper gedragen en andere kledingstukken zijn al vijftig jaar oud, maar nog in prachtige staat. Hoe zonde is het dat er zoveel nieuwe kledingstukken worden gekocht zonder emotionele waarde en vervolgens na een paar keer dragen, worden ingeruild voor een nieuwe trend. Jij hoeft hier niet aan mee te doen! Ik help jou graag met het vinden van unieke parels, sterker nog: ik selecteer de mooiste items voor jou door alle rekken in geselecteerde kringloopwinkels en vintage loodsen door te gaan en jij dit niet meer hoeft te doen. AnUel heeft een selectieve collectie met prachtige tweedehands- en vintage kledingstukken samengesteld in perfecte kwaliteit. Ik laat hiermee graag laat zien dat je door een pre-loved keuze al het verschil kunt maken.

Ervaar het zelf

Kampen biedt voor mij de basis om AnUel verder vorm te geven en dragers zelf de kleding te laten ervaren. Niet alleen woon ik in Kampen, maar hangt een geselecteerde collectie van AnUel kledingstukken ook bij Luanto. Luanto is een vintage winkel in de binnenstad van Kampen. Ben je benieuwd naar de kledingstukken van AnUel, kom dan zeker eens een kijkje nemen in de winkel van Luanto of maak een afspraak om de kleding in het echt te zien.

Kernwaarden

Passion Met mijn grote passie voor duurzaamheid en textiel wil ik consumenten bewuster maken van de wegwerpmaatschappij waar wij nu in leven en een alternatief bieden. Ik geloof er namelijk in dat als je ergens een grote passie voor hebt je hier zowel in je persoonlijke leven, maar ook zeker in je professionele leven wat mee moet doen en kan kijken waar jij aan kunt bijdragen.

Knowledge De afgelopen jaren heb ik met mijn opleiding ‘Fashion & Textile Technologies’ veel kennis opgedaan over mijn grote passies voor duurzaamheid en textiel. Hoewel ik soms nog onzeker en te bescheiden ben of ik wel genoeg weet over deze onderwerpen, durf ik nu wel te zeggen dat ik er echt wel kennis over heb. Deze kennis wil ik graag met jullie delen en daarnaast wil ik graag laten zien dat je als individu ook echt wel het verschil kunt maken in de textielindustrie.

Responsibility Ik voel mij verantwoordelijk om binnen de wereld van de textielindustrie een bijdrage te leveren aan verduurzaming. Het is in mijn beleving onverantwoord om mijn kop in het zand te steken en de textielindustrie zo ongezond te laten als het nu is. Mocht je vragen hebben over de impact van de kledingindustrie of willen weten hoe jij kunt bijdragen, dan mag je mij altijd berichten.

© AnUel 2024  |  Realisatie door Subsecond Systems