Op het gebied van AnUel vind ik het altijd erg leuk om goede voornemens te maken en mijzelf weer mooie, ambitieuze doelen te stellen. Zeker wanneer ik deze doelen fysiek voor mijzelf opschrijf, worden ze tastbaarder en ben ik meer gemotiveerd hiermee aan de slag te gaan.

En wanneer ik ze ook nog eens deel, heb ik een extra stok achter de deur om deze doelen waar te maken. Vandaar dat ik mijn goede voornemens graag met jullie deel:

Naast het in- en verkopen van unieke, vintage items houd ik er ook van om blogs en verhalen met jullie te delen over de kledingindustrie. Natuurlijk wil ik dat de informatie die ik deel klopt en onderbouwd is. Echter, merk ik dat ik er energie van krijg mijn persoonlijke visie en ervaringen binnen de industrie te delen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op die manier misschien juist nog meer impact kan maken. Vandaar dat ik graag meer persoonlijke blogs over duurzaamheid wil gaan schrijven. Zo werk ik sinds een aantal maanden bij een bedrijfskleding organisatie en verdiep ik mij binnen dit vakgebied nog meer in duurzame en circulaire ontwikkelingen binnen de kleding- en textielindustrie.

Daarnaast heb ik in 2022 twee winkels in Kampen (Liefs Iris en Luanto) van een AnUel kledingrek met vintage en tweedehands kledingstukken voorzien. Dit is geweldig, want op deze manier kunnen de items op fysieke wijze gezien worden en leren nog meer mensen AnUel kennen. Mijn doel is om dit jaar in een nieuw, fysiek verkooppunt een AnUel kledingrek neer te zetten. Ik woon in Deventer en dit zie ik dan ook als de perfecte stad voor een nieuwe kans.

Mijn focus blijft het verkopen van de mooiste kledingstukken en het schrijven van de meest interessante verhalen. Voor 2023 hoop ik op een inspirerend, duurzaam jaar waarin ik weer nieuwe contact wil leggen en duurzame relaties wil behouden. Want uiteindelijk behaal je doelen door samenwerkingen aan te gaan. Op een nieuwjaar!

Aanbevolen artikelen

© AnUel 2024  |  Realisatie door Subsecond Systems